Retseptid ja kuidas säilitada:
1. Jõhvikad purki, külm puhas vesi peale ja ongi kõik. Vett pane nii palju et jõhvikad kaetud oleksid.
2. Mesi+jõhvikad võrdses koguses, lisan maitse järgi küüslaugu ja mädarõika. Ja ongi valmis omapärane leivakate! Või lihatoitude kõrvale ehk niisama mekkida hea!
3. Püreestada saumiksriga, valada jääkuubikute kilekotti ja sügavkülma.
4. Jõulujook : klaas jõhvikaid tuleb nõelaga auguke torkida igasse marja. Klaas suhkrut ja klaas viina. Pudelisse ja jahedasse seisma. Ja jõuluõhtul degusteerima!
3. Püreestada saumiksriga, valada jääkuubikute kilekotti ja sügavkülma.
4. Jõulujook : klaas jõhvikaid tuleb nõelaga auguke torkida igasse marja. Klaas suhkrut ja klaas viina. Pudelisse ja jahedasse seisma. Ja jõuluõhtul degusteerima!
5. Jõhvikamahl. Teha nagu mahla ikka. Ja on ka ravi omadustega! Põiele kasulik ja naisterahvastele kohe eriti soovitatav.
6. Veereta märjad mammud tuhksuhkrus ja saad toredad kommid. Vahva tegevus koos lastega enne jõule. Näiteks teha Vanaemale kingituseks selline isetehtud kommikarp. 100 % ise tehtud. Väga armas!
No comments:
Post a Comment